Voor alle groene klussen in en rond je tuin
ecologisch tuinbeheer zonder afval

Contacteer De Groene Klusser

boxZoals je merkt kan je voor praktisch alle ‘groene’ klussen bij De Groene Klusser terecht. Indien je graag meer wenst te weten over één van deze onderwerpen, of je denkt dat ik je van dienst kan zijn, aarzel dan niet om mij te contacteren via één van de volgende kanalen:

Het eerste contact is trouwens steeds vrijblijvend.

O ja, en aangezien De Groene Klusser bijna altijd alleen op de afspraak verschijnt, mag je indien je dit wenst ook zelf een handje toesteken: dit is niet alleen handig, maar bovendien kan je zo ook nog iets opsteken van ecologisch tuin- en natuurbeheer.

box Daarnaast is De Groene Klusser lid van Wilde Weelde, een vereniging van vakbekwame mensen, die deskundig zijn in het ontwerpen, aanleggen en beheren van natuurrijke tuinen en parken. Aangesloten zijn: hoveniers, tuin- en landschapsacrchitecten, plantenkwekers, boomkwekers, zaadkwekers, biologische adviseurs, dienstverlenende bedrijven en leveranciers van ecologisch verantwoord materiaal. Het zijn in de regel kleinschalige bedrijven, voor wie ecologisch groen geen modeverschijnsel is, maar een bewuste keuze

box De Groene Klusser is door VIBE gelabeld met 3 sterren als Bio-ecologische tuinaannemer

Realisaties

box box box box box box